MODELS MIQUEL


Vaya al Contenido

EMPRESAModels Miquel S.L.
és una empresa familiar fundada l’any 1984. En els seus inicis la seva activitat era dedicada exclusivament a la construcció de models per a la foneria.

L'empresa, va saber incorporar les noves tecnologies, i actualment ha diversificat la gama de productes gràcies als recursos tècnics i humans de que disposa.

L'objectiu principal de Models Miquel S.L. és d'evolucionar i millorar constantment en els seus principals processos productius, per aquest motiu estem treballant en una nova línia d’investigació “PROJECTE PARAMÈTRIC” per tal d’assolir el màxim nivell de competitivitat i oferir preus molt competitius
i en terminis molt ajustats tal com exigeix actualment el mercat.

Instal.lacions


Models Miquel S.L. disposa d’una oficina tècnica amb el suport d’avançats programes de CAD I CAM, treballant paral.lelament amb el programa d’investigació paramètric.

Disposem en les nostres instal.lacions de maquinaria de control numèric amb 4 centres d’alta velocitat i una fresadora de control destinada exclusivament a la construcció de prototips en pasta màster per tal de dur a terme el projecte que se’ns encomani.

Estudiem les propostes dels nostres clients i ens adaptem a les seves necessitats. Cada producte és per nosaltres un nova creació.

Ens sentim orgullosos de la imatge de serietat i professionalitat que hem aconseguit crear gràcies tant pels productes fabricats com per la acceptació
i satisfacció que rebem per part dels nostres clients.Models Miquel, SL - Tots els drets reservats | admin@models-miquel.cat

Regreso al contenido | Regreso al menu principal